Vraag en Antwoord

Wat is het verschil tussen het RVS- en siliconenplaatje?

Het voordeel van siliconen rubber is dat het geen allergische reacties veroorzaakt. Verder blijft het gewoon een kwestie van smaak. Ze zijn allebei even duurzaam en waterbestendig.

Kan mijn kind het bandje loskrijgen?

De bandjes zijn lastig door je kind zelf los te maken. De kindvriendelijke sluiting waarborgt een zekere en veilige bevestiging om de pols. Uiteraard zijn er altijd “doorzetters” bij. Om het ook hen lastig te maken, de tip: doe het bandje om de pols van de arm waar hij of zij mee schrijft of beker/bestek mee vasthoudt. Dus waar zijn/haar coördinaten zitten. Dat maakt losmaken extra moeilijk. Maar, afhankelijk van de leeftijd uiteraard, nog beter is om je kind uit te leggen waarvoor het bandje dient. Ervaringen van onze klanten vertellen ons, dat veel kinderen deze boodschap goed begrijpen.

Kan het bandje én plaatje tegen water?

Uiteraard. De bandjes zijn van nylon en de plaatjes en andere metalen onderdelen zijn van RVS. Het bandje plus plaatje (ook siliconen) kan dus in het water. En, als het bandje smerig geworden is, kun je zelfs het bandje met plaatje wassen in de wasmachine.

Wat zijn de verzendkosten?

In Nederland en Belgie zijn de verzendkosten allebei hetzelfde; € 2,25. Wij versturen via PostNL en uw bestelling kan gewoon door de brievenbus.

Kan de tekst niet verdwijnen uit het RVS plaatje?

Nee, de tekst wordt er met een meest moderne CO₂ lasergraveermachine opgebrand. De tekst zit er daarmee slijtvast op. Uiteraard kunnen er wat krasjes op het plaatje ontstaan maar hoe intensief het bandje ook wordt gedragen, de tekst zal nooit verdwijnen. Daarom geven wij ook volledige garantie op het graveerwerk. Mocht de tekst toch verdwijnen, maak een foto en je ontvangt van ons een gratis nieuw gegraveerd plaatje!

Betalen via Ideal lukt niet. Kan ik ook betalen via normale bankoverschrijving?

Ja,dat kan. Kies bij de betalingsopties voor “directe bankoverschrijving”. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin onze bankgegevens. Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen sturen wij de bestelling gelijk, per PostNL, naar jou toe. (vermeld svp altijd het ordernummer bij de overschrijving).

Vraag of opmerking

Heeft u nog een vraag of opmerking die niet is beantwoord, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!